Melalui Video Ebook Step by Step yang sangat terperinci

Anda diajar Membuat Bisnes Air, Dadih dan Mousse in The Cup

Menggunakan resepi special style hotel yang paling sedap

Mohd Hairul Hissam
STAR CREATIVE CENTER (JM0570510-X)

Keuntungan Bisnes air Sangat Lumayan

Selepas kejayaan menghasilkan ramai usahawan bun, pau, pizza, air soya, taufufah, putu, donut,  roti canai dan banyak lagi. Kini saya menghasilkan pakej bisnes air, dadih dan desert atas permintaan bekas pembeli-pembeli pakej saya. Apa yang menarik, perniagaan air, dadih dan dessert ini memberi keuntungan yang paling lumayan dalam bisnes makanan. 

Apa yang menarik, pakej ini turut mengajar membuat desert hotel yang sedap iaitu 7 aneka mousse in the cup. Hampir semua Jiran rumah saya dan peniaga makanan memuji dessert hotel ini. Memang sedap.  Ditambah lagi dengan aneka dadih new edition menjadikan pakej ini berbaloi untuk dipelajari.


Tonton Video Preview Pakej Bisnes Air
Ini dulu ..........
Jika video kurang clear, tukar quality resolutionnya.
Caranya, klik button  dibawah video dan tukar kepada 360p atau 480p

Perghhh.. Mmg Special, Lain dari yg Lain
'Dgn Aneka Mousse, Lagi la Gempak'

Pergh... Saya pasti anda teruja melihat bermacam aneka bisnes air, aneka dadih dan aneka mousse in the cup. Tentu keluarga anda suka menikmatinya. Barulah keluarga anda kagum dengan kehebatan hasil tangan anda. "Pandainya ayah buat semua nie". Malah anda boleh menjalankan bisnes yang paling menguntungkan ini. Ditambah lagi kepelbagaian dadih dan mousse in the cup ini, memang meletuplah bisnes air anda. .

Tentu Anda Pening Dgn Masalah Kewangan?

Saya paham, ramai dikalangan anda menghadapi masalah kewangan yang membebankan seperti dibawah:


Harga barang keperluan semakin meningkat namun gaji anda tetap sama. Bayangkan bagaimana pula 5 tahun akan datang.
Perbelanjaan sekolah anak-anak yang mahal dengan tuisyennya dan bermacam lagi. Mana nak cekaw duit bayar semua tu.
Bayaran ansuran kereta dan rumah pula menambah beban anda. Lps bayar ansuran kereta dan rumah, tinggal berapa sen sahaja. 
Atau anda masih menyewa dan teringin membeli rumah atau kereta sendiri. Nak harap gaji sekarang memang tak mampu.
Mungkin anda terpaksa meminjam wang dengan orang lain. Naik tebal muka anda. Tapi kesian pula dengan anak-anak yang memerlukan wang perbelanjaan.
Selama ini, anda kerja bertahun-tahun tapi gaji masih sama sahaja. Kerja kuat macam mana pun, gaji tetap sama. Bos anda sahaja yang dapat lebih untung.
Atau anda dah bertahun-tahun menganggur dan gagal mencari kerja. Tak kan nak menyusahkan ibu bapa lagi.
Setiap hari anda termenung memikirkan masalah kewangan anda dan masa depan keluarga dan anak anda. Adakah anda mahu terus dibelengu masalah kewangan yang menyeksakan ini.

Bisnes Air Mampu Membantu Anda

Jika anda mahu mengatasi masalah kewangan, berniaga adalah jalan terbaik. Ya, hanya berniaga mampu membantu anda menambahkan pendapatan. Tapi anda kenalah pilih bisnes yang menguntungkan. Baru boleh berjaya. Bisnes air memang sangat menguntungkan kerana menggunakan air yang kosnya amat rendah. Dengan keuntungan tinggi ini, anda mampu menyelesaikan masalah kewangan anda.

Bisnes Air Boleh Dijalankan Sambil Bekerja

Ya, bisnes air, dadih dan mousse boleh dijalankan secara sampingan sambil bekerja. Anda boleh meletakkan dadih atau mousse di kedai orang lain. Manakala bisnes air boleh dijalankan selepas anda balik kerja atau pada hari cuti anda.  Ini kerana bahan bisnes air boleh disediakan dengan cepat Manakala bahan mentahnya menggunakan bahan-bahan yang boleh disimpan lama. Anda tidak perlu selalu ke pasar. Tambahan lagi bisnes air mempunyai permintaan sangat tinggi. 

Dessert Hotel Sebagai Daya Tarikan Bisnes

Dalam bisnes makanan, anda kena ada hidangan yang menjadi daya tarikan pelangan. Ini dapat membantu melariskan bisnes makanan anda dengan cepat. Oleh itu anda memerlukan hidangan yang benar-benar menarik dan hebat. Aneka dadih dan mousse dari hotel ini pasti menjadi daya tarikan hebat kepada bisnes makanan anda. Dengan rasanya yang hebat, pasti membantu melonjakkan lagi jualan bisnes makanan anda..

Siapa Hairul Yang Nak Ajar Anda Nie

7 Sebab Anda Perlukan Panduan Hebat Ini


Keluarga dan anak anda pasti lebih ceria dengan aneka dadih dan mousse special ini.
Anda dapat menjalankan bisnes air secara sambilan. Ini dapat menambah pendapatan dan mengurangkan beban kewangan keluarga anda.
Atau anda boleh menjalankan bisnes air secara full time. Seterusnya mengembangkan bisnes air anda. Tidak perlu lagi mengadap bos anda yang cerewet tu.
Jika anda masih mengangur. Inilah peluang keemasan anda menjalan bisnes yang memberi keuntungan yang lumayan
Inilah juga persediaan sekiranya anda kehilangan perkerjaan. Anda tidak perlu lagi risau dengan ansuran rumah atau kereta kerana anda ada backup dengan bisnes air special ini.
Inilah permulaan kepada perniagaan anda yang lebih besar. Mulakan bisnes ini secara kecilan untuk memahami selok belok perniagaan sebelum ke bisnes yang lebih besar.
Bisnes air ini mudah dijalankan dengan kos modal yang rendah. Peralatannya telah sedia ada di rumah anda. Ia memang mudah


Inilah persediaan jika anda dibuang kerja

Pernahkah anda terfikir sekiranya anda kehilangan pekerjaan suatu hari nanti. Bagaimana jika kilang tempat bekerja anda ditutup atau berpindah. Ramai yang telah mengalami nasib seperti ini. Bagaimana jika berlaku pada diri anda suatu hari nanti. Bagaimana anak-anak dan keluarga anda. Adakah anda sanggup membiarkan mereka kesusahan dan kelaparan. 

Inilah masa terbaik mempelajari ilmu yang membolehkan anda 'survive' dalam apa juga keadaan. Bersiap sedia dari sekarang. Ilmu masakan adalah yang terbaik membantu menjana pendapatan. Bisnes air mudah dimulakan dengan modal yang rendah. Kos memulakannya amat rendah. Manakala keuntungannya berganda.


 Jom lihat lebih detail Modul-Modulnya

PANDUAN LENGKAP BISNES AIR & DESSERT
Melalui Video Ebook Step By Step

kotak pakej bun

Panduan lengkap ini akan mengajar anda membuat aneka bisnes air, aneka dadih dan aneka mousse yang sedap dan lazat. Pembelajaran melalui video ebook ini mengandungi gabungan video, gambar dan text. Melalui 6 modul yang menarik, anda akan diajar secara terperinci step by stept. Jom lihat dengan lebih terperinci 6 modul yang menarik ini.
MODUL 1 : 14 JENIS AIR BALANG POPULAR

Di dalam modul ini anda akan diajar secara terperinci melalui video step by step dalam pembuatan 14 jenis air balang popular. Di bawah ini teknik-teknik dan rahsia yang bakal dipelajari.

1. Air Tebu (Anda diajar cara pantas mengupas kulit tebu, cara guna mesin tebu dan cara jualan air tebu)
2. Air Kelapa (Anda diajar cara mengupas kelapa dan penyediaan air kelapa)
3. Air Cendol Pandan (Anda diajar cara membuat cendol hijau, air santan tahan lama,  air gula merah power dan merebus kacang merah)
4. Air Asam Tiga Rasa (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
5. Air Asam Boy (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
6. Air Asam Girl (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
7. Air Jambu Asam (Anda di ajar cara menaikkan rasa asam, jenis asam yang digunakan dan penyediaan bisnes air ini)
8. Air Katira (Anda diajar cara untuk membuat air katira kos rendah dan air katira kos tinggi)
9. Air Abc Rock (Anda diajar cara pembuatan air ABC Rock)
10. Air Teh Bunga (Anda diajar cara pembuatan air Teh Bunga)
11. Air Mata Kucing (Anda diajar cara pembuatan air Mata Kucing)
12. Air Tembikai Laichi (Anda diajar pembuatan air Tembikai Laichi)
13. Air Carrot Susu (Anda diajar cara pembuatan air karet susu)
14. Air Tembikai Susu (Anda diajar cara pembuatan air tembikai susu)

Semua resepi, cara, rahsia dan teknik-teknik penting ini diajar melalui video step by step dengan suara yang jelas.


MODUL 2: CARA MEMBUAT AIR DARI
BISNES AIR PADA KUANTITI YANG KECIL

Dalam modul ini anda akan belajar membuat air pada kuantiti yang yang kecil untuk minuman atau hidangan di rumah. Di dalam video ini, anda akan diajar pada beberapa jenis air dari bisnes air seperti air teh bunga, air mata kucing dan abc rock. Namun konsepnya sama sahaja untuk dibuat kepada mana-mana bisnes air yang lain pada kuantiti yang kecil. Ini akan menjadikan minuman keluarga anda lebih menarik dengan pelbagai minuman seperti ini.


MODUL 3 : CARA MEMBUAT ANEKA DADIH SPECIAL

Di dalam modul ini, anda akan belajar membuat pelbagai jenis dadih new edition. Dengan memahami caranya, anda boleh mencipta dadih anda sendiri. Saya pasti keluarga anda akan mengemarikan kerana dadih ini lembut, sejuk dan sedap. Antara aneka dadih special seperti di bawah:

1. Dadih Tebu
2. Dadih Kelapa / Jely Kelapa
3. Dadih Dari Lebihan Bisnes Air
4. Dadih Dari Minuman 3 in 1
5. Dadih Original Menggunakan Perisa & Pewarna

Memang menarik. Bisnes air yang tidak habis dijual boleh dijadikan dadih. Ini bukan sahaja mengurangkan kerugian, malah memberi keuntungan berganda. Semua resepi, cara, rahsia dan teknik-teknik penting ini diajar melalui video step by step dengan suara yang jelas.


MODUL 4 : MEMBUAT MOUSSE IN THE CUP

Hidangan dessert style hotel ini memang lazat. Ia akan menjadikan perniagaan anda menjadi buah mulut orang ramai kerana kelazatannya. Barulah bisnes anda akan bertambah maju. Di bawah ini adalah mousse in the cup yang akan diajar:

1. Chocolate Mouse In The Cup
2. Tiramisu In The Cup
3  Cheese Mousse Layer Chocolate Cheese Mousse
4. Vanilla Mousse in The Cup
5. Banana Cheese Mouse In The Cup
6. Strawberry Mousse In The Cup
7. Manggo Mousse In The Cup
8. Teknik menghias icing di atas mousse in the cup

Dengan memahami teknik membuat mousse ini, anda boleh mencipta apa jua mousse yang anda sukai. Semua resepi, cara, rahsia dan teknik-teknik penting ini diajar melalui video step by step dengan suara yang jelas.


MODUL 5 : CARA PENGIRAAN KOS 

Pengiraan kos amat penting dalam sesebuah perniagaan. Oleh itu modul ini akan mengajar anda cara pengiraan kos untuk membantu anda mengira kos hidangan anda dengan betul, tepat dan menguntungkan. Anda akan pelajari

1. Cara pengiraan kos dan keuntungan dalam bisnes.
3. Cara mengandakan resepi untuk kuantiti yang banyak.

Dengan memahami contoh-contoh pengiraan di dalam modul ini, anda akan mampu mengira apa sahaja kos hidangan serta keuntungan dengan lebih tepat dan menguntungan. Ini amat penting dalam mengelak kerugian dan menjamin kejayaan perniagaan. Semuanya diajar melalui video step by step dengan suara yang jelas.

MODUL 6 : CARA BUAT BISNES AIR & DESERT

Modul ini mengajar anda cara menjalankan perniagaan air, dadh dan dessert ini. Untuk modul ini, ia diajar melalui text dengan penerangan terperinci.

3. Cara Menjalan Bisnes Air, mousse dan dadih.
2. Tips memohon penjaja tepi jalan

Anda turut didedahkan tips mengusahakan perniagaan bisnes air yang berjaya. Tips-tips yang sangat membantu kejayaan perniagaan anda.Bukan sekadar resepi, tetapi Teknik Rahsia

Di dalam panduan lengkap ini, anda bukan sekadar mendapat resepi, malah anda diajar teknik-teknik penting dalam pembuatan air, dadih dan mousse yang  sedap. Kesemua diajar melalui video bersuara step by step dari asas sehingga pandai. Video dimuatkan di dalam ebook. Inilah ilmu yang sukar diperolehi di mana-mana.

Boleh Pandai Ke Belajar Dengan Video ini

Kelebihan menggunakan video ebook ini, anda boleh mengulangnya beberapa kali sehingga anda mahir. Jika anda terlupa, anda boleh kembali semula kepada video tutorial yang disediakan. Selapas 10 tahun pun, anda boleh membuatnya semula dengan baik. Malah anak-anak anda boleh menonton dan belajar membuat aneka air, dadih dan mousse pada masa akan datang. Semuanya diajar dari asas sehingga pandai.  Video Hairul Lengkap Dgn Penerangan & Tips Rahsia


"Ini e-book pertama buat saya. Sebelum ini, saya agak skeptik dengan keberkesanan e--book di pasaran. Tapi bila buka satu demi satu isi kandungan video e-book Bisnes Air ini, saya sangat kagum! Banyaknya info, tips dan resepi bermacam jenis air kegemaran rakyat Malaysia oleh mereka yang memang berniaga. Resepi dessert (dadih dan mousse) pun style hotel. Memang lengkap! Siap dengan sukatan yang pastinya senang nak diikuti. Tips yang saya kira rahsia orang bisnes pun ada dikongsikan untuk hasilkan minuman dan juga dessert yang sedap.

Bila dah baca e-book dan menonton video-video yang ada di dalam nie, baru saya tahu yang rupanya nak buat air dan dessert seperti ini tidaklah susah! Kosnya pun murah. Saya yakin semua orang pasti boleh gunakan segala ilmu yang dikongsi dalam e-book nie, tak kiralah sama ada untuk tujuan bisnes mahupun untuk menjamu tetamu yang datang ke rumah semasa majlis keraian. Setiap langkah ada diajar, lengkap dengan penerangan dan tips rahsia. Jadi walaupun takde asas @ zero knowledge seperti saya nie pun insyaAllah akan boleh mula buat sendiri. Seronok betul!

Bagi saya, Video E-Book Bisnes Air nie sememangnya sangat membantu sesiapa saja, terutamanya yang berminat nak memulakan bisnes dan menjana pendapatan sendiri. Ilmu yang dikongsi memang terlalu banyak, berbanding harganya yang saya kira sangat murah. Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkannya ya. Recommended !! "

Ikhlas dari hati,
Nor Fauzah Samid @ Kak Oja
www.celiknutrisi.my
Videonya Terperinci Utk Peniaga Air dan Dessert


Melalui dvd bisnes air ini, saya dapat belajar dari A hingga Z tentang pelbagai jenis air yang boleh mendatangkan keuntungan terutama di pasar malam, pasar tani dan tepi jalan. Saya kagum kerana setiap penerangan diberikan dengan terperinci dan disertakan video. Jadi kita boleh lihat dan baca berulang-ulang kali untuk memahami dari akar umbi untuk memulakan atau memajukan bisnes menjual air, dadih dan dessert ini. Sebagai kesimpulannya dengan berbekalkan ilmu yang terdapat di dalam DVD Bisnes Air ini, ia akan membimbing anda untuk mendapat keuntungan di dalam menjual pelbagai jenis air, dadih dan dessert.

Ikhlas dari hati,
Wan Zawawi @ Wazy
www.wanzawawi.com
Testimonial Pembeli
Panduan ini akan diposkan ke rumah anda

Panduan Lengkap bisnes air dan dessert ini diposkan ke rumah anda menggunakan Pos Laju. Saya akan memberikan Tracking Pos Laju dan anda boleh melihat sendiri perjalanan panduan lengkap ini ke rumah anda seperti dibawah. Pastikan ada orang di rumah/office untuk menerima panduan DVD ini. Jika tidak, pihak pos akan tinggalkan kad untuk anda collect sendiri di pejabat pos.


Contoh Tracking Pos Express

Gambar Hiasan

Untuk makluman anda segala gambar kotak, gambar cd dan gambar buku hanyalah gambar hiasan sahaja. Anda akan terima  DVD yang mengandungi kesemua modul di dalam laman web ini. DVD akan diposkan ke rumah anda. Yang penting anda akan pandai membuat bisnes air dan dessert yang sedap, halus dan gebu.


Berapa harga panduan hebat Ini, Hairul?

Saya yakin ramai yang tidak sabar-sabar memulakan perniagaan bisnes air dan dessert yang menguntungkan ini. Jika anda mengikuti kursus, anda perlu bayar lebih RM450. Di dalam panduan ini, anda akan belajar lebih lagi.Jadi berapa harga panduan ini? 

Harga RM250 


Harga RM150 


Harga RM80 

Baiklah. saya tidak mahu membebankan anda.
Saya berikan Harga Serendah RM60.00 sahaja
Untuk anda menjana pendapatan seumur hidup

WOW, Hanya RM60.00 sahajaKLIK SINI UNTUK CARA MEMBELI PANDUAN INI

Panduan ini Baru Sahaja Di Lancarkan
ELOK CEPAT MULAKAN BISNES AIR SEBELUM
ORANG LAIN MULAKAN DI TEMPAT ANDA.Ikhlas dari,

Mohd Hairul HIssam
Star Creative Center (JM0570510-X)


Kenali saya melalui blog saya di www.hairul.com
Banyak Resepi Best di blog saya di www.hairul.com


Untuk Pertanyaan Dan Bantuan:
Email Saya: soalan@bisnesair.com
Boleh sms/call saya di no h/p saya: 013-7757915
Waktu Call/SMS ialah dari 11.00 pagi hingga 9.30 malam sahaja
Jika saya tak angkat, mungkin saya berada di luar.
Tinggalkan sms/email dan saya akan reply bila saya balik.
i